Stylistklippet

Salongen drivs av elever från Hantverksprogrammet.
Ingång från Industrigatan 6 i Ystad.

Stylistklippet - där eleverna stylar dig!

Stylistklippet drivs av elever på Hantverksprogrammet och är elevernas verkliga salongsmiljö där de får öva praktiskt på riktiga kunder och kundmottagning. Eleverna läser antingen till Frisör eller Hår- och makeupstylist.

På grund av Covid-19 har vi begränsat antal tider för våra kunder. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi förväntar oss att du vid minsta symptom stannar hemma.

Öppettider vårterminen 2022:

Vi har öppet för behandlingar i salongen

Måndagar: v 9, 11, 13, 14, 17 och 18 (elever i årskurs 2)

Onsdagar: v 5, 6, 10, 11, 12, 13 (elever i årskurs 3)

Boka tid via telefon

Vi tar endast emot bokningar via telefon 0704-34 05 18. Våra telefontider är måndagar 12.00-16.00 + onsdagar kl 8.30-12.00.
Övriga tider har vi annan undervisning och har ingen möjlighet att svara.

Ev. ändringar kan ske på kort varsel så håll er uppdaterade här eller via Instagram och Facebook. Vi håller stängt under lovveckor.

Välkommen!

Prisexempel

• Bryn, färgning och plockning | 60:-
  • Klippning | 140:-
  • Slingor i folie | 290:-
  • Färgning från | 270:-
  • Permanent | 380:-

Vi söker modeller

Eleverna som läser till Hår- och makeupstylist jobbar med modeller för genomförandet av sina skoluppgifter och söker regelbundet modeller av olika kön, åldrar och etniciteter, för olika typer av styling. Vi söker modeller genom Stylistklippets Facebook-sida. Gilla sidan ”Stylistklippet – Ystad Gymnasium” för att bli uppdaterad om när vi söker modeller.

Stylistklippet på sociala medier

Följ oss i våra sociala medier för att se elevernas arbete och kreationer.

Same same byt different 🤩1980 vs 2022. #ystadgymnasium #omval2022 #hårochmakeupstylist
Vårkänslor på Hantverksprogrammet idag @ystadgymnasium #hantverksprogrammet #vår #omval2022 #makeupartist #frisör
I veckan hade vi äran att få utbildning av Ellinor Rossander @ellimacssfx . Eleverna fick lära sig att skapa och applicera Sfx-effekter för TV och Film. #ellimacssfx #ystadgymnasium #hårochmakeupstylist #gymnasieomvalet #omval2022 #sfx